Història de Crumb Pastissos

Crumb neix com a resultat d’anys d’experiència de la seva creadora, Flor Raimundo, dins de l’apassionant món de la gastronomia. És un projecte que sorgeix de les ganes de superació professional i també de la cerca de nous desafiaments personals. En aquest camí, ha col·laborat amb professionals com Carles Mampel, realitzant un stage a la seva pastisseria Bubó o Jordi Roca (El Celler de Can Roca) aprofundint sobre pastisseria de restaurant.

Important va ser també, el seu pas per la partida de pastisseria de Mas Marroch (banquets i esdeveniments del Celler de Can Roca) etapa on va adquirir àmplia experiència en grans produccions per a esdeveniments o banquets.

Present
Funcionant activament des de 2015, CRUMB elabora i dissenya productes de pastisseria gourmet per a professionals del sector Gastronòmic, treballant principalment amb:

  • Hotels
  • Restaurants
  • Cafeteries
  • Masies
  • Empreses d’esdeveniments.
  • Particulars

L’obrador

Actualment treballen diàriament en el seu obrador de Girona, on han aconseguit un ambient dinàmic i creatiu, amb un equip jove i apassionat per aquest ofici, on la Flor pot veure-hi reflectit el seu propi camí.

A CRUMB no només s’elaboren deliciosos pastissos, sinó que es creen sensacions, es generen experiències, es redescobreixen sabors… Compten amb un producte únic, elaborat amb les millors matèries primeres i produïdes artesanalment. Creant pastissos d’innovadora presentació, sabors equilibrats i un incomparable contrast de textures.